Yakult Ladies House in Vida

YAKULT LADIES HOUSE : LADIES ONLY
Vida stelt haar Cerveceria Taperia, de onlangs geopende Vineria en het tussen gelegen terras speciaal voor de Yakult Ladies Run open. Dit wordt op zondag 15 april omgedoopt tot het Yakult Ladies House.

Vida vind je vlakbij de start en finish. Je kunt daar zowel voor als na de loop terecht. Er wordt gezorgd voor kleedruimte en bovendien kun je daar jouw startnummer en eventueel bestelde T-shirt afhalen. En mocht je alsnog denken: hé, dat shirt wil ik toch wel, dan kan dat, want het is ter plekke te koop. Verder vind je bij Vida toiletten en is er een bewaakte kledinginname. De tassen voor de kleding worden geleverd door The Sting.

INSCHRIJVING
De inschrijving voor de Yakult Ladies Run is geopend tot en met 23 maart. Tot en met 18 maart kun je nog profiteren van de Early Bird-korting van €2. Mocht je echter later alsnog de stoute schoenen willen aantrekken, dan kun jij je ook op zondag 15 april nog inschrijven bij het Yakult Ladies House, waar ook doorlopend een photo booth van Yakult is te vinden.
Aan het einde van de dag worden in het Yakult Ladies House de speciale prijzen uitgereikt en ontvangen alle deelneemsters aan de Ladies Run aldaar de Goodiebag. Tenslotte staat Vida garant voor heerlijk eten en drinken en wordt er voor muziek gezorgd.

Kortom: Yakult Ladies House = A lot of fun!