Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor de Hilversum City Run is geopend! Loop mee door de Mediastad van Nederland op zondag 16 april! Let op! Inschrijven voor de Hilversum City Run kan tot en met maandag 3 april! Op de dag van het evenement is inschrijven alleen nog mogelijk voor de Bink Kids Run en Bink Family Run. 

5 en 10 km

Business Run

Kids Run & Scholen

Tarieven


RegulierLeden Le Champion*
10 kilometer € 20,-€ 15,-
5 kilometer € 16,-€ 12,- 
Bink Kids Run € 6,-€ 4,50
Bink Family Run  € 6,-€ 4,50Business Run 10 km
€ 350,- (excl. BTW)
Business Run 5 km
€ 275,- (excl. BTW)Scholenkampioenschap€ 30,- (5 leerlingen)
Scholenkampioenschap€ 60,- (10 leerlingen)
*De Hilversum City Run wordt voor het eerst georganiseerd door Sportorganisatie Le Champion. Leden van Le Champion krijgen daarom dit jaar 25% introductiekorting op het reguliere inschrijftarief. 

Bij de inschrijving is inbegrepen

Voornaam op startnummer met registatiechip (thuisbezorgd)
App met deelnemersinformatie en LiveTracking
Officiële uitslagen op website en in app
Veilig en afgesloten parcours
Verzorgingsposten onderweg en bij de finish
Medische verzorging
Persoonlijke actiefoto
Unieke medaille
Entertainment
Een onvergetelijke hardloopervaring


Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Exclusief runningshirt

€ 17,50
Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap​​​
Donatie goede doel
Stichting Muziekids is voor het vierde jaar op rij het goede doel van de Hilversum City Run. Muziekids biedt kinderen in het ziekenhuis en zijn/haar familie muzikale afleiding. Door lekker muziek te maken vergeten de kinderen even hun pijn, het verdriet en het gemis van thuis. Klik hier voor meer informatie.
Loopclinic Hilversum City Run
Speciaal voor hardlopers die zich goed willen voorbereiden op de Hilversum City Run, organiseren Run2Day Hilversum en de Gooise Atletiek Club hardlooptrainingen die jou klaarstomen voor de 5 of 10 km. De trainingen gaan op zaterdag 21 januari 2023 van start en worden 12 weken lang gegeven onder begeleiding van deskundige trainers. Klik hier voor meer informatie. 
MedalTab
Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsgsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Bestel dan een gepersonaliseerde medaille inleg. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en de gelopen afstand. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 6,- per stuk (incl. verzendkosten).