Bink Kids Run

Wil jouw zoon of dochter ook meedoen aan de Hilversum City Run? Dat kan tijdens de Bink Kids Run! Speciaal voor alle basisschoolleerlingen (groep 3 t/m 8) en kinderen tussen de 6 en 13 jaar is er een parcours van 1,5 km door het centrum. Een hele vette ervaring!

Daarbij zullen tijdens de Bink Kids Run scholen tegen elkaar de strijd opnemen tijdens het Scholenkampioenschap. Hardlopen met klasgenootjes en samen de strijd aan gaan om die kampioensbeker! Welk schoolteam zal dit jaar deze beker mee naar school nemen?

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om mee te lopen? Je kan je nog op de dag zelf inschrijven op het Marktplein voor de Bink Kids Run en Bink Family Run. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race. Indien je op de dag zelf wilt inschrijven is dit ook nog mogelijk, je betaalt dan € 7,50. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race. 

Start

De start is op het gezellige Marktplein Langgewenst. 

Startvakken
De start vindt plaats in startgroepen. Ieder startgroep wordt aangegeven met een kleur en staat voor de jouw starttijd. 10 minuten voor de start van elke startgroep vind er een swingende warming-up plaats verzorgd door Fit by Rox. Na de warming-up worden alle deelnemers van een startgroep/kleur omgeroepen om zich te verzamelen in het startvak. De startgroepen van de recreatieloop worden ingedeeld op basis van de opgegeven streeftijd. Let op! Starten in een andere startgroep is niet toegestaan!

Starttijden

Finish

De finish is op het gezellige Marktplein Langgewenst. Direct na de finish krijgen alle deelnemers een flesje drinken en een toffe medaille.

Scholenkampioenschap

Samen de strijd aan gaan met jouw klasgenootjes! Dat kan tijdens het Scholenkampioenschap van de Bink Kids Run. In teams word er gestreden om die felbegeerde kampioensbeker. 

Een schoolteam bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 leerlingen. Per school kunnen meerdere teams per categorie meedoen. Hoe meer teams, hoe groter de winstkans! Je kunt bij teamnaam de naam van de school invullen, zodat wij weten welke teams bij elkaar horen.

Inschrijven scholenteams

Start en finish

Aanvullen
Kids Run
Startnummers
Starttijd
Startvak
Kleur1233
Finish
Aanvullen

Parcours

Aanvullen

Begeleiding ouders
Ouders mogen alléén met kinderen van 4, 5 en 6 jaar meelopen over het parcours.