Bink Family Run

Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving en wil graag zoveel mogelijk mensen in beweging brengen! De Bink Family Run tijdens de Hilversum City Run is daarom het onderdeel waar iedereen aan mee kan doen. Ga de uitdaging aan met de hele familie! Ook zijn wij er voor sporters met een beperking. Wheelers, rolstoelen en kinderwagens. Iedereen is welkom bij de Bink Family Run!

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om mee te lopen? Schrijf je dan in voor € 6,- online in en ontvang jouw startnummer met je voornaam en tijdregistratie per post thuis. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race.

Inschrijven

Start

De start is op het gezellige Marktplein Langegewenst.

Startvakken
De start vindt plaats in startgroepen. Ieder startvak wordt met een kleur aangegeven. Deze kleur komt overeen met de kleur van de balk op jouw startnummer. De startvakken worden ingedeeld op basis van leerlagen. Let op! Starten in een ander startvak is niet toegestaan!

Starttijden

Parcours

Het parcours van de Bink Family Run bestaat uit een rondje van 1,5 km, die één of twee keer kan worden afgelegd. Je mag ter plekke kiezen of je voor 1,5 of 3 km gaat!

Finish

De finish is op het Marktplein Langgewenst. Direct na de finish krijgen alle deelnemers een flesje drinken en een toffe medaille.