Bink Family Run

Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving en wil graag zoveel mogelijk mensen in beweging brengen! De Bink Family Run tijdens de Hilversum City Run is daarom het onderdeel waar iedereen aan mee kan doen. Ga de uitdaging aan met de hele familie! Ook zijn wij er voor sporters met een beperking. Wheelers, rolstoelen en kinderwagens. Iedereen is welkom bij de Bink Family Run!

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om mee te lopen? Je kan je nog op de dag zelf inschrijven op het Marktplein voor de Bink Kids Run en Bink Family Run. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race. Indien je op de dag zelf wilt inschrijven is dit ook nog mogelijk, je betaalt dan € 7,50. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race. 

Start

De start is op het gezellige Marktplein Langgewenst. 

Startvakken
De start vindt plaats in startgroepen. Ieder startgroep wordt aangegeven met een kleur en staat voor de jouw starttijd. 10 minuten voor de start van elke startgroep vind er een swingende warming-up plaats verzorgd door Fit by Rox. Na de warming-up worden alle deelnemers van een startgroep/kleur omgeroepen om zich te verzamelen in het startvak. De startgroepen van de recreatieloop worden ingedeeld op basis van de opgegeven streeftijd. Let op! Starten in een andere startgroep is niet toegestaan!

Starttijden

Parcours

Het parcours van de Bink Family Run bestaat uit een rondje van 1,5 km, die één of twee keer kan worden afgelegd. Je mag ter plekke kiezen of je voor 1,5 of 3 km gaat!

Finish

De finish is op het Marktplein Langgewenst. Direct na de finish krijgen alle deelnemers een flesje drinken en een toffe medaille.