5 km

Het parcours van de 5 km brengt jou door Gooische wijken en langs de gezellige pleinen van de binnenstad. Onderweg geniet je van de vele muzikale verrassingen. De finish is op het Marktplein waar jouw supporters staan om jou toe te juichen bij de finish.

Start

De start is op het gezellige Marktplein Langgewenst.

Startvakken
De start vindt plaats in startgroepen. Ieder startgroep wordt aangegeven met een kleur en staat voor de jouw starttijd. 10 minuten voor de start van elke startgroep vind er een swingende warming-up plaats verzorgd door Fit by Rox. Na de warming-up worden alle deelnemers van een startgroep/kleur omgeroepen om zich te verzamelen in het startvak. De startgroepen van de recreatieloop worden ingedeeld op basis van de opgegeven streeftijd. Let op! Starten in een andere startgroep is niet toegestaan!

Starttijden

Finish

De finish is op het gezellige Marktplein Langgewenst.

Overige deelnemersinformatie

Kleding
Er is in Poppodium de Vorstin de mogelijkheid om om te kleden en jouw kleding in te leveren bij de kledinginname. Bij inlevering van jouw (kleding)tas krijg je een sticker op jouw startnummer geplakt. Na afloop kan je aan de hand van dit nummer jouw tas weer ophalen. Inleveren is op eigen risico. De kledinginname is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Er is geen douchegelegenheid beschikbaar. Let op: kleding die je in de startvakken achterlaat of aan de dranghekken vastbindt, wordt direct na de start verwijderd.
Verzorgingsposten
Langs het parcours tref je op 1,5 kilometer een verzorgingspost waar water wordt uitgedeeld.
Massage
Na de Hilversum City Run kunnen deelnemers gemasseerd worden op het Marktplein. De massage is gratis en wordt verzorgd door OREC
5 kilometer Startnummers Starttijd Startvak Kleur
Business

2
Le Champion Leden

3
Recreatiegroep 1

4
Recreatiegroep 2

5