10 km

Het parcours van de 10 km brengt jou langs het Mediapark, door Gooische wijken en langs de gezellige pleinen van de binnenstad. Onderweg geniet je van de vele muzikale verrassingen. De finish is op het Marktplein waar jouw supporters staan om jou toe te juichen bij de finish.

Start

De start is op het gezellige Marktplein Langegewenst.

Startvakken
De start vindt plaats in startgroepen. Ieder startvak wordt met een kleur aangegeven. Deze kleur komt overeen met de kleur van de balk op jouw startnummer. De startvakken van de recreatieloop worden ingedeeld op basis van de opgegeven streeftijd. Let op! Starten in een ander startvak is niet toegestaan!

Starttijden

Finish

De finish is op het gezellige Marktplein Langgewenst.

Overige deelnemersinformatie

Kleding
Er is in Poppodium de Vorstin de mogelijkheid om om te kleden en jouw kleding in te leveren bij de kledinginname. Bij inlevering van jouw (kleding)tas krijg je een sticker op jouw startnummer geplakt. Na afloop kan je aan de hand van dit nummer jouw tas weer ophalen. Inleveren is op eigen risico. De kledinginname is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Let op: kleding die je in de startvakken achterlaat of aan de dranghekken vastbindt, wordt direct na de start verwijderd.
Verzorgingsposten
Langs het parcours en bij de finish tref je een aantal verzorgingsposten aan. Hieronder lees je wat er uitgedeeld wordt. Op de verzorgingsposten zijn tevens toiletten en medische posten aanwezig. Voor de exacte locaties van de verzorgingsposten verwijzen wij door naar de parcourskaart op deze pagina. 

Starttijden

10 kilometer Startnummers Starttijd Startvak Kleur
Wedstrijd

1  
Business

2  
Le Champion Leden

3  
Recreatiegroep 1

4  
Recreatiegroep 2

5