Hardlopers

Bestuursvacatures 2017

Stichting Atletiekevenementen Hilversum zoekt twee bestuursleden voor 1 oktober 2017

Stichting Atletiek Evenementen Hilversum (StAH) bestaat sinds 2010 en organiseert jaarlijks de Hilversum City Run (HCR) en de Yakult Ladies Run (YLR). De HCR/YLR is met ongeveer 8.000 deelnemers het grootste (loop)evenement in het ’t Gooi en omstreken. De 10 km wegwedstrijd, onderdeel van de HCR, maakt deel uit van de snelste 10 km wegwedstrijden in Nederland. De StAH heeft de ambitie de Hilversum City Run komende jaren verder te laten groeien.
De HCR/YLR wordt georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers onder leiding van de parttime directeur. Het StAH-bestuur is eindverantwoordelijk voor het evenement en bestaat uit momenteel uit vier personen.

Met ingang van 1 oktober 2017 treedt het bestuurslid marketing en communicatie vanwege vertrek naar het buitenland af. Daarnaast staat per 1 oktober ook een vacature voor een bestuurslid vrijwilligersbeleid open.

Het bestuurslid marketing en communicatie houdt zich met name bezig met branding & positionering, visuele identiteit en huisstijl, marketing- en mediabeleid, en website-ontwikkeling van de evenementen. Wij zoeken kandidaten die zowel theoretisch als praktisch ervaring hebben met genoemde werkzaamheden.

Gezien het grote belang van de vele vrijwilligers voor de HCR en de YLR is het bestuur ook op zoek naar een bestuurslid vrijwilligersbeleid, die vooral betrokken is bij het formuleren van het vrijwilligersbeleid; inclusief werving en motiveren van vrijwilligers en onderlinge communicatie tussen de vrijwilligers. Het StAH-bestuur zoekt kandidaten die met name praktische ervaring hebben met het werken in en met een vrijwilligersorganisatie, waarin de positie en de rol van ‘de vrijwilliger’ cruciaal zijn. Naast hun specifieke portefeuilles zijn deze bestuursleden samen met de overige bestuursleden ook integraal verantwoordelijk voor het werk van de StAH.

Kandidaten dienen te beschikken over minimaal HBO werk- en denkniveau en bestuurlijke capaciteiten, en woonachtig te zijn in het ’t Gooi. Gelet op de huidige samenstelling van het bestuur worden met name jongeren en vrouwen uitgenodigd om te reageren.

Informatie
Voor meer informatie over de vacature marketing en communicatie kunt u contact opnemen met het huidige bestuurslid Astrid van Kempen (06-20438866).
Voor de vacature vrijwilligersbeleid belt u met de secretaris Bert Gasenbeek (06-22759878).
De voorzitter Arno Scheepers (06-13849636) kan voor beide functies benaderd worden.

Reageren
U kunt uiterlijk tot 1 oktober reageren door het sturen van een mail voorzien van motivatie en CV aan secretaris@stahilversum.nl