Hardlopers

Een bijdrage leveren als vrijwilliger?

Ook voor 2017 kun je als vrijwilliger meedoen aan de organisatie van de Hilversum City Run. Hoe?

Een groot aantal vrijwilligers zet zich op 1 en 2 april in om van de Yakult Ladies Run en de Hilversum City Run een succes te maken. Maar ook in de voorbereiding zetten velen vrijwilligers zich in om diverse taken te vervullen. Vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel van de organisatie, zonder vrijwilligers bestaat er namelijk geen Run.

Wij zijn erg blij dat jaarlijks ruim 500 mensen zich inzetten om de Yakult Ladies Run en de Hilversum City Run tot een succes te maken. Er zijn tal van zaken die door vrijwilligers geregeld worden om het evenement soepel te laten verlopen. En net als de lopers beleven ook de vrijwilligers een onvergetelijk evenement. Het enthousiasme van de lopers beleef je mee wanneer je bijvoorbeeld langs de kant staat om het verkeer te regelen of bij de finish vele bedankjes in ontvangst mag nemen. Vrijwilliger zijn is daardoor een dankbare taak, waar je zelf ook nog lang aan zult terugdenken.

Doe je zaterdag 1 en/of zondag 2 april 2017 met ons mee?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger zijn bij de Yakult Ladies Run of Hilversum City Run, schrijf je dan hier in.

Je functioneert altijd onder leiding van een coördinator, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers zijn welkom vanaf 16 jaar.

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: je krijgt een uniek aandenken en als je een groot gedeelte van de dag zelf meehelpt een goed gevuld lunchpakket.