Hardlopers

Waarom sponseren? De mogelijkheden

De Hilversum City Run is niet mogelijk zonder de steun van diverse sponsors. Wat biedt een sponsorschap uw organisatie?

Profiteer van exposure via een crossmediaal platform

De Hilversum City Run staat voor: gezondheid, sportief bewegen, loopplezier voor jong en oud en dat allemaal ook nog eens voor een goed doel! Ieder jaar is het zover in de maand april. Zo’n 10.000 deelnemers aangemoedigd door meer dan 25.000 bezoekers maken er weer een groot feest van. De Hilversum City Run, is een sterk merk waar u als sponsor van kunt profiteren. Wij bieden een groot en divers (media)bereik waarmee een bijdrage geleverd kan worden aan het realiseren van uw doelstellingen. Er zijn diverse mogelijkheden voor sponsoring, zoals:

  • Vermelding op de drukbezochte website, de Facebook pagina én vermelding in de e-mail nieuwsbrief. Bereik: ruim 18.000 e-mail adressen en meerdere keren verzonden tussen december tot en met april
  • Vermelding op het evenementendrukwerk (zoals flyers, posters en abri’s) met logo’s en advertenties
  • Vermelding in advertenties van het evenement in (regionale) kranten en dagbladen
  • Spandoeken langs de route met logo’s en advertenties
  • Een eigen team dat meeloopt in loopkleding voorzien van uw logo en uitgevoerd in uw befrijfskleuren

Ieder jaar is er voorafgaand aan het evenement een speciale netwerkbijeenkomst voor alle sponsors. Tijdens deze bijeenkomst kunt u uw bedrijf presenteren en/of netwerken met andere bedrijven.

Sponsorpakketten

Er zijn geen kant-en-klare sponsorpakketten. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in overleg en is altijd maatwerk. Om u een idee te geven: wij hebben sponsors van € 1.500,- tot € 30.000,-. We denken graag mee over hoe we een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van uw doelstellingen en zien sponsoring echt als een partnership. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met de sponsors en partners een geslaagd evenement neer te zetten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met met Dick Slootbeek, directeur Hilversum City Run en Yakult Ladies Run: +31 (0)6 51845835. U kunt hem ook mailen: directeur@hilversumcityrun.nl