Hardlopers

Bink Kids Run

Op zondag 2 april lopen kinderen vanuit heel Hilversum mee aan de Kids Run, individueel en in teamverband

De Kids Run was een geweldig succes! Wij zijn heel trots op alle lopers. Wil je even zien hoe je eruit zag die dag? Hier hebben we foto's staan. 

 

Speciaal voor jonge sportievelingen vindt op zondag 2 april 2017 de Bink Kids Run plaats. De Bink Kids Run is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De afstand is 1.500 meter.
De teams lopen met minimaal 6, en maximaal 10 kinderen. 

UPDATE 13 maart 2017
De aanmelding van de scholenteams voor de Bink Kidsrun is inmiddels gesloten. Dat betekent dat er geen teams meer in het systeem kunnen worden gezet, ook kunnen bestaande teams niet meer worden aangevuld of veranderd.
De kinderen die nu zijn aangemeld in het systeem krijgen een startnummer met de voornaam erop.
Er is nog genoeg plek bij de clinics op woensdag 29 en donderdag 30 maart, dus kinderen die graag willen oefenen op de atletiekbaan met echte trainers, dat kan.

Dit is het parcours:
Start Langgewenst t.h.v. flats ingang - Linksaf Honingstraat - Linksaf Naarderstraat - Rechtdoor Busummerstraat - Rechtdoor Kerkbrink - Linksaf Herenstraat - Linksaf Groest naar finish

Ook dit jaar is er weer een sponsorloop verbonden aan de BINK Kidsrun. In samenwerking met, en ten behoeve van, de Stichting Spieren voor Spieren organiseren we deze sponsorloop.

11.00 uur Warming-up BINK Kids Run
11.30 uur start 1500 m BINK Kids Run (groep 7 en 8) Geen ouders
11.45 uur start 1500 m BINK Kids Run (groep 5 en 6) Geen ouders
12.00 uur start 1500 m BINK Kids Run (groep 3 en 4) (Vertegenwoordigers van de school mogen meelopen)

De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. De opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten. Spieren voor Spieren vraagt alle basisscholen in de buurt van Hilversum om door middel van de Bink Kids Run hun gezonde spieren in te zetten voor kinderen met zieke spieren. Via de mail krijgen de scholen alle informatie en deelnameformulieren, of vraag informatie aan bij Paul ten Have.

Meer informatie over de loopclinic voor de Kids Run vindt u hier.