Hardlopers

Bink Family Run

Op zondag 2 april 2017 lopen families uit heel Hilversum mee aan het leukste onderdeel van de City Run.

Bel, app, mail of sms je familieleden en kom met z'n allen naar de FAMILY RUN, het leukste onderdeel van de Hilversum City Run op zondag 2 april a.s.
Want wie wil er nu niet met zijn ouders, kind, opa, opa, tante, oom, nicht of neef de snelste familie worden en daarmee kans maken op de eerste prijs en wat dat is....we verklappen het nog even niet. Maar dat het leuk wordt weten we wel en zeg nu zelf: 1,5 km lopen met je eigen familie, dat wil toch iedereen!! Iedereen kan meedoen en zelfs de kinderwagen of de rolstoel mag mee op het parcours!
Dus....schrijf je snel in en we zien jou en je familie aan de start op zondag 2 april!

Let op: iedereen heeft een startnummer nodig. Alleen met een startnummer heb je toegang tot het startvak. Dit kan ook zonder chip (is goedkoper) maar dan wordt je naam niet in de uitslagen opgenomen.

Kosten deelname Bink Family Run:
€ 7,50 (met chip)
€ 4,00 (zonder chip, coach)

Klik hier om je aan te melden

Dit is het parcours:
Start Langgewenst t.h.v. flats ingang
- Linksaf Honingstraat - Linksaf Naarderstraat - Rechtdoor Busummerstraat - Rechtdoor Kerkbrink - Linksaf Herenstraat - Linksaf Groest naar finish
Starttijd: 12.15 uur.

Inschrijving is gesloten. De uiterste aanmelddatum voor de Family Run was 10 maart 2017. Wij wensen alle deelnemers veel plezier en succes!