Hardlopers

Sporten voor Spieren: waar doe je het voor?

Spieren voor Spieren, het doel waar we voor lopen, stuurde ons het bestedingsoverzicht van 2016. Blije gezichten ondanks die spierziekten, omdat er mooie activiteiten worden georganiseerd!

Spieren voor Spieren

Wij zijn geen goed doel, we hébben een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor kinderen met een spierziekte. Dit doen we samen met sportieve actievoerders, partners, donateurs, ambassadeurs en vrijwilligers.

Door eenieder zijn inzet is er ook in 2016 weer veel bereikt. Op deze manier hebben we weer diverse wetenschappelijke onderzoeken kunnen financieren om te kunnen begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe er toegewerkt kan worden naar gerichte oplossingen. Daarnaast willen we niet alleen de beste behandeling, maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte realiseren.

En natuurlijk willen we de kwaliteit van leven van kinderen verbeteren door de ontwikkeling van praktische hulpmiddelen te financieren. Door bijvoorbeeld de Spieren voor Spieren Dag geven we invulling aan blijdschap voor de gezinnen. 
Dankzij ons netwerk kunnen we daarnaast gezinnen uitnodigen voor het bijwonen van diverse sportevenementen. Benieuwd naar de highlights van onze bestedingen in 2016? Klik hier voor het complete overzicht.


Wil je ook bijdragen aan het werk van Spieren voor Spieren? Je kunt direct bijdragen via Sporten voor Spieren.