Hardlopers

Praktische informatie Independer Business Run

Aanmelden, starttijd, locatie, parkeren, loopnummers, shirts en verkleden; alle praktische informatie vind je hier

Aanmelden deelnemers loopteams

Als je na 12 maart 2017 inschrijft en/of namen toevoegt/wijzigt aan de business run teams dan komen deze gegevens wel in de uitslagen maar niet meer op het startnummer. Je kunt wel in het systeem zien welk startnummer bij welke deelnemer hoort.

Startnummers voor Inschrijvingen t/m 23 maart worden per post verstuurd, startnummers voor latere inschrijvingen staan voor je klaar bij de infobalie in het Independer Business Dorp op zondag 2 april.

De ontvangst

In het St Aloysius College word je ontvangen. Het adres is Schapenkamp 200, Hilversum. Het gebouw is open van 10.00-17.00 uur. In het gebouw is een bewaakte tassengarderobe, waar jij gratis gebruik van kunt maken. Zodra je het gebouw binnenkomt, word je opgevangen door onze gastvrouwen en gastheren die er alles aan zullen doen om het jou naar je zin te maken. Zij kunnen je naar de juiste ruimte begeleiden, waar jouw team is gevestigd. Op de begane grond is tevens de aanmeldbalie en helpdesk gevestigd voor het aanmelden, afhalen van shirts en eventuele vragen of problemen. Ruilen van shirts voor een andere maat is mogelijk, zolang de voorraad strekt. Het gebouw is toegankelijk via de ingang gelegen aan het schoolplein. Natuurlijk zijn er in het Businessdorp toiletten en douches (heren en dames apart) aanwezig en kun je gratis gemasseerd worden. Gezien de hoeveelheid lopers en de beperkte douchecapaciteit verzoeken wij om de kleedruimtes daar alleen te gebruiken tijdens het douchen en er niet je spullen achter te laten.

De start van de Business Run

De start is op het marktterrein aan het Langgewenst.Dit is ca 8 minuten lopen via onderstaande route.
Vanaf het St Aloysius College sla je links af, steek rechtdoor over en ga rechtdoor tot voorbij het station (aan de rechterkant). Sla nu rechtsaf richting het spoor en sla gelijk daarna weer linksaf de Koninginneweg in. Na ca 100 meter sla je voor een Pizza restaurant linksaf de Paardensteeg in naar het start en finish gebied. De route wordt met pijlen gemarkeerd.

Zoek je de looproute van de Independer Business Run? Die vind je hier.

De beschikbare ruimtes

Deelnemende bedrijven met meer dan 6 teams krijgen een eigen ruimte toegewezen. In het schoolgebouw is de indeling en route duidelijk aangegeven. De overige bedrijven kunnen gebruik maken van de grote hal en het restaurant om daar een eigen plek te te creëren. Verder is het restaurant natuurlijk voor iedereen toegankelijk voor het kopen van een drankje en/of snack. De gastvrouwen en gastheren wijzen je graag de weg.

De Verzorging

De businessteams worden goed verzorgd. Op de consumptiebonnen kun je iets te eten en/of drinken krijgen. Er is koffie, thee en fris; bier en wijn zijn na de loop verkrijgbaar op het plein. In de middag zorgt een DJ voor een gezellige sfeer op het plein. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen nog gezellig wat blijven drinken na het lopen. Bij mooi weer is het op het gezellige plein goed toeven. We zorgen dat er ook een hartig hapje te verkrijgen is.

Parkeren deelnemers Business Run

Voor deelnemers aan de Business Run zijn er maximaal 360 gratis plaatsen gereserveerd in Parkeergarage Gooiland (Koningshof 1). Tot 12.30 uur zal er zeker plaats zijn in deze parkeergarage. De afstand van de parkeergarage naar het Aloysius College is ruim 300 m (volg de borden). Voor alle deelnemers is er daarnaast gratis parkeergelegenheid op de parkeerterreinen van SLTN Inter Access, de Rabobank en Nike op het Arenapark. Deze parkeerterreinen zijn het makkelijkst te bereiken vanaf de A27, 1ste stoplicht links (Ring Zuid), daarna bij 1ste stoplicht rechts: Arenapark 2. Alle parkeerterreinen zijn met borden aangegeven. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf deze laatste locatie rijden er vanaf 10.30 uur de gehele dag ieder kwartier pendelbussen tussen het ArenaPark en het Gooilandplein, vlak bij het start- en finishgebied en het Aloysius College (laatste rit terug om 17.45 uur). De afstand van de halteplaats bij het Gooilandplein naar het Aloysius College is 130 m (volg de borden). Wij raden je sterk aan om naar de start te komen met de fiets, trein of bus. Het start- en finishgebied op het marktterrein aan het Langgewenst en het winkelcentrum Hilvertshof liggen zeer centraal, op loopafstand van NS Station Hilversum.

De medische begeleiding

Het Rode Kruis is met een uitgebreid team op het parcours aanwezig om een oogje in het zeil te houden en hulp te bieden, wanneer dat nodig is. Tevens is er een EHBO-team aanwezig in het Aloysius College. Daarnaast raden wij aan de volgende informatie duidelijk te vermelden op de achterzijde van je startnummer: naam, geboortedatum, telefoonnummer in geval van nood, medische risicofactoren (bijv. allergieën, diabetes), bloedgroep (indien bekend) en medicijnen, die op regelmatige basis gebruikt worden.

Video en foto’s

Op verschillende punten op het parcours worden door MySports van iedereen video opnames gemaakt. Deze opnames worden gemonteerd tot een persoonlijke video. Deze video is bij de uitslagen vanaf dinsdag 21 april op de website te zien. Van alle deelnemende business teams worden teamfoto’s gemaakt bij het St Aloysius College door een 2-tal fotograven. De teamfoto’s zijn ook vanaf dinsdag 4 april te zien op hilversumcityrun.nl en door het selecteren van de bedrijfsnaam ook eenvoudig te downloaden. De teamfoto’s blijven gedurende 3 maanden beschikbaar op de website voor het downloaden.

Meer info

Mocht je na het lezen van de informatie nog vragen hebben mail die dan naar ons mailadres: businessrun@hilversumcityrun.nl