Hardlopers

Inschrijving voor de Independer Business Run 2017 loopt!

Samen met collega’s een sportieve team prestatie neerzetten werkt verbindend en bevordert de teamgeest en vitaliteit!

De Independer Business Run is een prachtige gelegenheid om dit vorm te geven middels deelname met teams in elke denkbare samenstelling. Een team bestaat uit 4- tot maximaal 6 leden. Er wordt gelopen voor een teamklassement. Hiervoor worden de tijden van de vier snelste lopers van elk team bij elkaar opgeteld, maar ook de individuele tijd wordt gepubliceerd. Voor het snelste team op de 5- en 10km is een mooie wisselbeker beschikbaar en daarnaast ontvangen ook de eerste drie teams op beide afstanden een mooie beker.

Update 13 maart 2017: inschrijving nog steeds geopend

De inschrijving voor de business run is nog steeds geopend, alleen is de termijn waarbinnen wij nog de namen van de deelnemers en de bedrijfsnaam op het startnummer kunnen afdrukken per 12 maart verstreken.

Je kunt dus nog teams aanmelden en je deelnemers opgeven.

In de laatste week voor de loop kun je in het systeem zien welk startnummer aan welke deelnemer is gekoppeld. Dit moet je dan zelf even nakijken als je de startnummers ontvangt.

Ontvangst in het Business Dorp

De ontvangst is wederom in het sfeervol aangeklede business dorp, gevestigd in het St Aloysius College aan de Schapenkamp te Hilversum op loopafstand van het station en de ruime gratis parkeergelegenheid. In het business dorp is alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in een informele sfeer contact te leggen met deelnemers van collega bedrijven en organisaties. Ook na de loop biedt het business dorp een prachtige gelegenheid om onder genot van een drankje en een hapje te netwerken en de prestaties te bespreken. Klik voor alle verdere informatie op INFO Maatschappelijke betrokkenheid. De organisatie van ons evenement vraagt de inzet van heel veel vrijwilligers. Zo’n 450 mensen zijn nodig om alles in goede banen te leiden. In het kader van maatschappelijke betrokkenheid kunnen deelnemende bedrijven een steentje bijdragen door werknemers die niet deelnemen aan de loop te vragen om zich in te zetten als vrijwilliger bij ons evenement.

Praktische informatie over de dag zelf is hier te vinden, op onze site.