Hardlopers

Aanmelden Independer Business Run 2017

Op zondag 2 april 2017 lopen vele bedrijven mee aan de Independer Business Run in Hilversum. Meldt uw bedrijf ook aan!

Samen met collega’s en relaties een topprestatie neerzetten? Dat kan op zondag 2 april 2017 door deelname aan de HCR Business Run met de 5- en 10 km van de Hilversum City Run. Honderden organisaties uit het hele land ontmoeten elkaar in het Businessdorp, dat ook dit jaar is gevestigd in het sfeervolle St Aloysius College in Hilversum. 

Kosten deelname

Business Run 1e team € 250,- (incl. 6% BTW)
2e team € 225,- (incl. 6% BTW)
elk volgende team € 200,- (incl. 6% BTW)

Meld je hier aan

Praktische informatie lees je hier.

De teams

Een team bestaat uit miniaal vier en maximaal zes leden, die gezamenlijk de gehele afstand afleggen, waarvoor is ingeschreven. De snelste vier finishtijden van de leden worden bij elkaar opgeteld en die tijd geldt als eindtijd van het team. Zowel voor de 5km als 10km ontvangen de eerste drie teams een mooie beker; tevens ontvangt het winnende team per afstand de Business Run 2017 wisselbeker.

De startnummers

De startnummers worden per team in een envelop verpakt en naar de contactpersoon gestuurd. Dit zal dus het opgegeven kantooradres zijn. In deze envelop zitten ook de consumptiebonnen voor de teamdeelnemers en de flyers. Alle teamleden die aangemeld zijn op uiterlijk 12 maart, ontvangen een startnummer met daarop de bedrijfsnaam op de voorzijde, en tevens de naam van de deelnemer afgedrukt op de achterzijde. Daarna blijft de inschrijving open tot 26 maart, maar kan er geen naam meer vermeld worden op de startnummers.

De starttijden

Warmingup: 12.55 uur
5Km start: 13.15 uur
10Km start: 13.40 uur

Meld je hier aan